Kayseri Bilim Merkezi ve ülkemizdeki diğer bilim merkezlerinin eğitimde çok daha aktif kullanılabilmesi için hayata geçirilen BİLMER projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor.
Kayseri’nin geleceği için yapılmış en önemli projelerden biri olan Büyükşehir Belediyesi’nin Beydeğirmeni Besi Bölgesi Projesi için talep toplanmaya devam ediliyor.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi yayını olan Şehir Kültür Sanat Dergisi takdir görmeye devam ediyor.
Anadolu Harikalar Diyarı’ndaki Hayvanat Bahçesi’nde dört aslan, üç kaplan yavrusu dünyaya geldi.
Başkan Çelik’in eşi İkbal Çelik YADES kapsamında hizmet alan bazı yaşlılarımızı evlerinde ziyaret etti.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi iştiraki olarak hizmetlerini tüm hızıyla sürdüren Kayseri Ulaşım A.Ş. bilgi ve birikimlerini, proje danışmanlık hizmetlerine dönüştürerek, ülke genelinde hizmet vermeye devam ediyor.
Hürriyet Gazetesi’nin iki önemli ismi Kayseri ile ilgili övgü dolu ifadeler kullandı.
Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Bila ve önemli yazarları Başkan Çelik’i ziyaret etti.
Başkan Çelik, AK Parti Kocasinan İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi.
Başkan Çelik’in eşi İkbal Çelik, KAYMEK sergisinin açılışında stresi olan bayanlara seslendi.
Başkan Çelik, katlı kavşağın üst bölümünü trafiğe açtı.
Başkan Çelik, Anadolu Markaları toplantısında ekonomiyle ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.
Başkan Çelik, Atatürk’ün Kayseri’ye gelişinin 98’inci yıldönümünde bir konuşma yaptı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, TÜRSAB ve Hürriyet Gazetesi tarafından düzenlenen dört günlük Kayseri’yi Keşfet programı değerlendirme toplantısı ile sona erdi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Hürriyet Gazetesi’nin ekonomi yazarları ile birlikte Kayseri Organize Sanayi Bölgesi ve Serbest Bölge’yi gezdi.
Kayseri’yi Keşfet programına katılan turizmciler ve gazeteciler programın üçüncü gününde öncelikle Kayseri Bilim Merkezi’ni gezdiler.
Kayseri’yi Keşfet programının Gala Yemeği’nde renkli anlar yaşandı.
Büyükşehir Belediyesi, TÜRSAB ve Hürriyet Gazetesi tarafından düzenlenen “Kayseri’yi Keşfet” programı kapsamında ilimize gelen turizmciler Kayseri’ye her yönüyle hayran kaldılar.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, TÜRSAB ve Hürriyet Gazetesi’nin organizasyonuyla gerçekleştirilen “Kayseri’yi Keşfet” programı devam ediyor.