Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısını yaptı.
Raylı sistem günde 10 bin 300 özel aracın trafiğe çıkmasını önlüyor.
Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş. tarafından düzenlenen Sağlıklı Yaşam Yürüyüşleri devam ediyor.
Başkan Mustafa Çelik, Ticaret Odası hizmet binasının açılışında Kayseri’nin özelliklerine vurgu yaptı.
Başkan Çelik, Yeşilhisar’da toplu açılış ve temel atma törenine katıldı.
Büyükşehir Belediyesi Türkiye’de ilk ve tek olan projeleri Kayseri’ye kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Meslek Akademisi ve KAYMEK Sınav Merkezi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.
Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Yılı ilan edilen 2017 yılındaki ulaşım ve toplu taşıma alanındaki yatırımlarına devam ediyor.
Büyükşehir Belediyesi tarafından Talas’a yapılacak olan Sosyal Yaşam Merkezi’nin temeli atıldı.
Büyükşehir Belediyesi ve TÜBİTAK tarafından Kayseri’ye kazandırılan Kayseri Bilim Merkezi’nde Bilim Kampı açıldı.
Başkan Çelik, 15 Temmuz etkinlikleri ile ilgili açıklamalar yaptı.
Başkan Çelik, basın mensupları ile bir araya gelerek KAYTUR’un tesisleri ile ilgili bilgi verdi.
Genç KAYMEK, öğrencilere eğitim desteği sağlamanın yanı sıra onların daha sosyal ve donanımlı bireyler olması için çalışmalarını yılın 12 ayında sürdürüyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 15 Temmuz nedeniyle yapılacak etkinliklerle ilgili bir toplantı yaptı.
Büyükşehir Belediyesi iki ayrı restorasyon ihalesi yaptı.
Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı'nın yaz kursları 3 Temmuz Pazartesi günü başladı.
Talas Sosyal Yaşam Merkezi’nin temeli 6 Temmuz Perşembe günü, Meslek Eğitim Akademisi ve Sınav Merkezi’nin temeli ise 7 Temmuz Cuma günü atılacak.
Kayseri'nin gelecek yüzyılına damga vuracak projelerden olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde birinci etap çalışmaları hızla devam ediyor.
?Başkan Çelik, Felahiye’de cenaze törenine katıldı ve incelemelerde bulundu.
Başkan Çelik, Türkiye-Macaristan İş Forumu’na katıldı.